2011-11-30

November månad har aldrig tidigare varit så mörk. Spenderade dagar uppe hos mamma där vädret överensstämde med min sinnesstämning, åkte till Skogskyrkogården den vackraste av höstdagar för min älskade pappas begravning och stod så still jag bara kunde för att titta på Vintergatan i Öregrund. Just nu vill jag bara att snön kommer och täcker allt det mörka tills våren kommer med ljus och hopp om framtiden. Det jag önskar allra mest är en orealistisk önskan.
Kent - M.

November - the darkest I've ever been through. Rainy days up north, my beloved fathers funeral and the Milky Way at night.4 comments:

 1. va fint det blev, och med din fina bild.
  Och vacker vintergata!
  innan vi anar är det snö och sen knoppar.
  vi håller ut tills dess. puss /m

  ReplyDelete
 2. Vad sorgligt med din pappa, hoppas att du är okej. Men vilka fina bilder du tar, fortsätt med det, du är ju hur grym som helst. Älskar bilden på vintergatan, det påminner en om hur liten man är i den här stora världen men ger samtidigt en känsla av trygghet på nåt sätt, att vi är här tillsammans liksom.

  ReplyDelete
 3. oj, jag hade inte kommenterat detta såg jag nu.. trodde det :S Aja, hursom så är alla dina bilder magnifika!!!
  Jag vill komma och hälsa på dig nu! känns som jag ligger hundra kramar efter när det kommer till dig! jag hoppas jag kan kommer ner snart.. har en del att stå i nu men antar att jag kommer smita iväg ändå ;)
  Andreas väntar på svar om jobb i sthlm nu :D börjar i mars om man får det. HOPPAS!!!!

  ReplyDelete