2013-01-13

2012

Gjorde du något 2012 som du aldrig gjort förut? Jodå, nog har det blivit en hel del nya upplevelser. Både bra och dåliga.
Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Jajamen, en hel hög faktiskt. Inklusive två kusiner.Dog någon som stod dig nära? Ja, min älskade moster Lisa.
Vilka länder besökte du? Började med en resa till England (London) i januari. Över påsken drog jag till Tjeckien (Prag), under sommaren blev det USA (New York) och Tyskland (Berlin) för att sedan i oktober återigen besöka England (London igen).
Sen har jag ju varit uppe hos mamma i nordligaste norr några svängar också och åkt till Göteborg på Way Out West med Anton.Är det något du saknar år 2012 som du vill ha år 2013? Lugn och ro tack. 2012 var ett ganska så stressigt, jobbigt och sorgligt år.
Vilket datum från år 2012 kommer du alltid att minnas? 31/10
Vad var din största framgång 2012? Att jag fortfarande orkat skratta och vara glad känns väl helt klart som något att vara nöjd över. Sen att jag ville resa mycket och faktiskt lyckades göra det också. Tack och lov att jag har sådana resesugna vänner som också vill åka iväg.
Största misstaget? Hmm... Att jag inte orkat fota och uppdatera denna lilla blogg kanske. Något jag ångrar i efterhand i alla fall, även fast jag vet att tiden och suget inte funnits där.
Bästa köpet? Skulle väl vara mitt hem då antar jag, även om det långt ifrån bara varit så härligt som det kanske borde vara att skaffa eget boende.
Gjorde någonting dig riktigt glad? Mina resor, att mamma var nere hos mig mycket och att jag har världens finaste vänner!
Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2012? Framför allt hela Lion's Roar plattan (First Aid Kit) och då särskilt denna, hela Beach House - Bloom och denna har betytt en hel del. Men egentligen de flesta av dessa låtar skulle jag gissa; Det bästa som kom år 2012 
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Inte lika ledsen som 2011, men långt ifrån lika glad som alla åren innan dess. 2011 och 2012 kan gärna försvinna in i ett mörkt hål någonstans.
Vad önskar du att du gjort mer? Fotat, skapat.
Vad önskar du att du gjort mindre? Hmm...
Blev du kär i år? Nej.
Favoritprogram på TV? Har ju plöjt New Girl säsong 1 & 2 några gånger om, Girls, Hart of Dixie och ja, till mina vänners stora förtret har jag blivit en Gleek. Whatever makes me happy.
Bästa boken du läste i år? Tror inte jag läst en endaste bok i år, eller jo halva "Det bästa av allt" av Rona Jaffe när jag väntade på flyget till Prag. Borde nog läsa färdigt den, tyckte om den.
Största musikaliska upptäckten? Att det kunde vara så kul på en Swedish House Mafia-spelning var en trevlig upptäckt. Återupptäcka Beach House känns mer än bra och annars så hänvisar jag väl till listan ovan.
Något du önskade dig och fick? Åka till New York igen. Äntligen!! Tack Anna ❤
Något du önskade dig och inte fick? Pappa tillbaka. Man ska inte önska sig omöjliga saker.
Vad gjorde du på din födelsedag 2012? Bjöd mina flickor på middag och sedan gick vi ut och klubbade.
Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Många saker.
Vad fick dig att må bra? Min familj, mina vänner, mina resor, en fantastisk konsert-höst med Lania och all annan musik som är mitt livselixir.
Vilken kändis var du mest sugen på? Wilson Bethel och Jake Johnson, ingen tvekan där inte.
Vem saknade du? Pappa ❤ och mamma för att hon bor så långt bort.
De bästa nya människorna du träffade? Hon är ju inte ny egentligen eftersom vi arbetat tillsammans sedan 2010, men som nära vän är Linn ny så jag väljer henne här.Mest stolt över? Att jag lyckats ha många fina, minnesvärda stunder trots ett annars ganska så mörkt år.
Högsta önskan just nu? Ge mig ett bra 2013, kom igen nu!
(Listan lånad av ex. Sandra)

3 comments: